Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalvelut

Kunnan työllisyyspalvelut on työllisyydenhoidon tuki, jonka tehtävänä on edistää asiakkaan työllistymistä ja auttaa yrityksiä löytämään työlle tekijää tai tulevaisuuden osaajaa.

Asiakkaalle työllisyyspalvelut tarjoaa tukipalveluita työllistymiseen mm. tukemalla henkilökohtaisesti:

  • hakemuksen tai ansioluettelon luonnissa
  • työpaikan tai työharjoittelupaikan saannissa
  • työelämäntaitojen kehittämisessä
  • työllistymiseen liittyvässä byrokratiassa

Yrityksille työllisyyspalvelut tarjoaa helppoja ja yhteiskunnallisesti kestäviä ratkaisuja rekrytointiin sekä rohkaisee yrityksiä kantamaan yhteiskuntavastuuta mm. nuorten työelämän alkutaipaleen helpottamiseksi.

Työllisyyspalvelut on yrittäjän ja työelämässä eteenpäin pyrkivän, motivoituneen työnhakijan kohtaamispaikka! Joten työnantajat/työnhakijat! Ottakaa rohkeasti yhteyttä saadaksemme Teidät kohtaamaan.

Työllisyyspalvelut toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, kunnan eri hallintokuntien, työ- ja elinkeinotoimiston, työvoiman palvelukeskuksen, alueen yhdistysten, yritysten ja muiden yksityisen sektorin toimijoiden kanssa.

 

Kuntakokeilu

Hirvensalmi on mukana Mikkelin seudulla 1.3.2021 aloittaneessa työllisyyden kuntakokeilussa, joka kestää vuoden 2024 loppuun. Mikkelin seudun kuntakokeilussa mukana olevat kunnat Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala.

Mikkelin seudun kuntakokeilu

Etelä-Savon TE-palvelut Työllisyyden kuntakokeilut

 

Lisätietoja työllisyyspalveluista antaa:
työnsuunnittelija Jari Marttinen
puh. 050 440 0250
jari.marttinen@hirvensalmi.fi