Liikuntapaikat

Toiminta-ajatus

Kunnan tarjoamat liikuntapalvelut tuotetaan kustannustehokkaasti käyttäjätahojen toiveet huomioiden. Kunnan liikuntapalvelut tuotetaan yhteistyössä alan eri toimijoiden kanssa siten, että ne edistävät jaksamista työelämässä ja selviytymistä arkielämässä, sekä tukevat nuorten fyysistä kehittymistä.

 


Liikuntapaikat

Urheilukenttä ja frisbeegolfrata (Kisatie)

Urheilukentällä on valmiudet monipuoliseen liikkumiseen. Ratakierros on 300 metriä pitkä ja etusuora on 100 metrin pituinen. Kentällä on mahdollisuus heittolajeihin ja pituus- ja korkeushyppyyn. Kenttä on avoinna kesäaikaan. Yleisurheiluvuorot ja nurmikentän varaukset kesäajalla  015-727 111

 

 

 

 

 

Valaistut ladut ja pururata

 Keskustaajamassa ja Tuukkalassa on valaistu pururata/latu. Valaistun reitin pituus keskustaajamassa on 2,5 km ja Tuukkalassa 1,2 km. Latureittiä keskustan tuntumassa on kaiken kaikkiaan 10 kilometriä.

 

Pyöräilyreitit

Tutustu lähialueeseen ja palveluihin pyöräillen. Pyöräilyreitteihin on koottu eri pyöräilyreittejä lähialueille hiekka- ja asfalttiteitä hyödyntäen

Hirvensalmen maastopyöräilyreitti

Pyöräilyreitit kartta 2022

Pyöräilyreitit – Vinkkejä Google Mapsin käyttöön

Hirvensalmen MOBO-suunnistus

Koulukeskuksen liikuntasali ja kuntosali (Koulutie 5)

kiipeilyseinäLiikuntasali on koulun lisäksi järjestöjen ja yhdistysten käytössä. Liikuntasalivuorot jaetaan syksyisin. Liikuntasalissa on myös kiipeilyseinä

SDC11412Kuntosali on varustettu Normann–kuntosalilaitteilla ja siellä on n. 15 suorituspaikkaa. Soveltuu sekä voimanhankintaan, että kuntouttavaan toimintaan. Käyttömaksut ja tiedustelut kunnanviraston neuvonnasta puh. 015 727 111. Kuntosalimaksun voi maksaa myös e-Passilla taikka Smartumilla.

 

Koulukeskuksen alapihalla valaistu Liikunnallinen leikkialue ja aidattu tekonurmikenttä 50x30m pienpeleihin. Toiminnot ovat vapaassa käytössä kouluajan ulkopuolella.

 

tekonurmi kenttävaraus Elomaa

 

 

 

Tenniskentät ja kaukalo

 

Koulukeskuksen läheisyydessä sijaitsee kolme hiekkatekonurmipintaista tenniskenttää. Käyttömaksut ja tiedustelut kunnanviraston neuvonnasta puh. 015 727 111.

  • Kaksi tenniskenttää käytössä, varaukset kentällä olevaan varauskirjaan.

Talvisin paikalla on luistelukaukalo.

Uimaranta

Kunnan yleinen uimaranta Roosin ranta sijaitsee keskustaajamassa. Toinen uimaranta sijaitsee Möhkösen alueella, Möhkösen uimaranta, osoite Möhkösentie 13 .

 

Seuratalo  (Pitäjäntie 9)

Seuratalon pieni sali on käytettävissä myös liikuntaan esim. jumpat, jooga, asahi health.

Seuratalon toiminnallinen tila – ohje