Nuoriso- ja vapaa-aikapalvelut

Vapaa-aikapalvelut

Vapaa-aikapalveluiden piiriin kuuluu sekä kulttuuritoimi, että liikuntapalvelut.

kysy tarjonnasta ja vuoroista vapaa-aikaohjaaja Mikko Haveriselta.

0505964781

 

Vapaa-aika palvelut järjestää myös nuorisotila Nuokun toimintaa. Yhteistyössä nuorten kanssa tarjotaan nuorille mielekästä toimintaa niin nuorisotiloissa kuin erilaisilla retkillä ja tapahtumissa. Toiminnalla pyritään innostamaan nuorisoa omaehtoiseen toimintaan.

Nuokun ja vapaa-aikapalveluiden toiminnasta tiedotetaan nuorisotoimen Facebookissa ja instagramissa.

nuoriso-ohjaaja
050 363 1168

 

Nuokun avaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

 


Etsivä nuorisotyö

Mikäli et oikein tiedä keneltä kysyä, kysy etsivältä nuorisotyöntekijältä!

Etsivä nuorisotyö auttaa sinua juuri niissä asioissa, mihin apua kaipaat! Palvelu on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille. Se on aina vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Voin olla mukana tsemppaamassa koulunkäynnissä tai opiskelussa, etsiä yhdessä sopivaa opiskelu -tai työpaikkaa, tai auttaa mukavan harrastuksen löytämisessä. Jos haluat, lähden kanssasi mukaan hoitamaan asioita, esim. Kelaan, TE-toimistoon tai sosiaalitoimeen. Voimme tavata siellä missä sinä haluat ja milloin haluat. Tavoitat minut Facebookista, Instagramista, Snapchatista, WhatsAppista- laittamalla yksityisviestin, sähköpostilla tai soittamalla/tekstaamalla. Päivystän ja vierailen myös kouluilla sekä nuorisotiloilla, jolloin voit nykäistä hihasta.

Etsivä nuorisotyöntekijä
050 363 1168 / 015-727 111

 


Nuorisoneuvosto

Nuorisoneuvoston toiminnan tarkoituksena on nuorten hyvinvoinnin edistäminen edistämällä kunnan ja nuorten välistä yhteistyötä sekä parantamalla nuorten vaikuttamismahdollisuuksia. Nuorisoneuvosto tekee myös aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja nuoria ja heidän olojaan koskevissa asioissa.

Nuorisoneuvostoon voivat kuulua Hirvensalmen kunnassa kirjoilla olevat 13-19 -vuotiaat nuoret.  Nuorisoneuvoston jäseniä ovat kaikki oman kunnan asioista kiinnostuneet nuoret, jotka osallistuvat nuorisoneuvoston kokouksiin. Nuorisoneuvoston jäsenmäärää ei ole rajattu.

Nuorisoneuvosto kokoontuu tarvittaessa, vähintään kaksi kertaa toimikautena

 

Retket, tapahtumat, tilaisuudet, tilat ym. tiedustelut hallintojohtaja
puh. 015-727 111 .