Ehdota Hirvensalmen Vuoden liikuttajaa ja kulttuuristipendin saajaa vuodelle 2023

Nyt voit ehdottaa Hirvensalmen Vuoden liikuttajaa sekä kulttuuristipendin saajaa vuodelle 2023! Ehdotukset tulee tehdä 30.11.2023 klo 15:00 mennessä.

Vuoden liikuttaja -palkinnon saaja voi olla esim. oman kunnan henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuonna 2023 merkittävä liikuttaja tai on esimerkillisesti vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa. Palkinnon saaja voi olla edistänyt esimerkiksi kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia. Perusteena voi olla pitkäaikainen toiminta tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella. Vuoden liikuttajaa voit ehdottaa tästä.

Kulttuuristipendin voi saada kuvataiteen, musiikin, kirjallisuuden, teatteri-ilmaisun, perinteen tallennuksen, käsityön tai sellaisesta harrastuksesta, jossa tarvitaan taiteellista ilmaisukykyä. Stipendin saajan tulee olla hirvensalmelainen. Kulttuuristipendin saajaa voit ehdottaa tästä.

Sivistyslautakunta päättää palkintojen saajat.