Tuukkalan aluekeräyspiste

TUUKKALAN ALUEKERÄYSPISTE TOIMII TAAS NORMAALISTI. PAHOITTELUT SÄHKÖVIAN AIHEUTTAMASTA HÄIRIÖTILASTA.

Linkki Tuukkalan aluekeräyspisteen jätemaksuun: https://varaus.asio.fi/onlinekalenteri/hirvensalmi/guest.php

Maksua varten tarvitsette sen kiinteistön osoitteen ja kiinteistötunnuksen, josta laskua maksatte. Kiinteistötunnus merkitään kokonaisuudessaan (alkaa Hirvensalmen kuntatunnuksella 097-). (Oman kiinteistötunnuksen saa myös haettua kunnan karttapalvelun haun kautta esim. kiinteistön osoitetiedolla ja sitten valitsemalla aineistot kohdasta kiinteistörajat ja kiinteistötunnukset.) Linkki karttapalveluun: https://kartta.hirvensalmi.fi/

Myös maksajan nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite ovat pakollisia tietoja maksukenttään.

Maksu valitaan sen mukaan, maksatteko vakituisen vai lomakiinteistön jätemaksua. Vakituiset merkitsevät maksukohtaan sen henkilömäärän joka kiinteistöllä on asukkaita, kuitenkin enintään neljän hengen mukaan. Tämä tieto on myös kunnan kanssa tehdyssä sopimuksessa. Mikäli henkilömäärä muuttuu, on siitä ilmoitettava kunnan tekniseen toimeen, puh. 015-727 111 (vaihde).

Maksettuanne saatte koodin sähköpostiinne sekä puhelimeenne, jolla saatte portin auki. Koodi on voimassa aina seuraavan vuoden huhtikuun loppuun saakka. Mikäli kiinteistö vaihtaa omistajaa tuona aikana, uuden omistajan on tehtävä oma sopimus kunnan kanssa.

HIRVENSALMEN KUNTA Tekninen toimi